8 april 2011

Ja, vad ska jag säga klockan är halv tolv en fredag kväll och här sitter jag. Har varit hemma hela kvällen och bara tagit det lugnt. Tvättat har jag faktiskt gjort och sedan bara suttit och pratat med Malin :)

Annars har dagen varit rätt trist.. klev upp, drack kaffe + vatten, tränade, åt frulle, pluggade på skolan, köpte ett par leggins, basketträning, tränade själv och ja laga middag. Där har ni min dag. Har spenderat mycket tid med mig själv och faktiskt att det känns bra samtidigt som det skrämmer mig. Var nämligen igår och gjorde något som var oerhört svårt att göra samtidigt som det kändes så himla skönt. Visst är det konstigt att man kan känna så ibland?
Jag tänker inte här i bloggen gå in på vad det handlar om, känner att det är alldeles för personligt.. men jag vill ändå bara skriva av mig lite. Så småningom kanske jag kommer tala om det öppet, men just nu måste jag låta tiden ha sin gång. 

                                                                                                                  


5 april 2011

Ja, igår blev det inget skrivande för att jag satt hela dagen med en artikel om Wasta-systemet i Libanon och blev kvar vid 02.00 i natt och vaknade vid 05.00 men klev inte upp fören 06.30. Alltså inte alltför mycket sömn, men det kändes bra på seminariet, dock måste jag sitta nu och läsa två internationella artiklar till på torsdag + skriva så det är fullt upp! Var i totalt upplösningstillstånd igår men ett litet ljus sken upp dagen iaf. Fick näligen veta juridiktentan igår och jag fick A! Mitt första A, så jag är nöjd :D

Nä nu ska jag fortsätta att läsa om frivillighetsarbete i Indien och om normer inom NGO sektorn! Ja, nu kör vi :)Lägger upp en bild på Birger, storsjöodjurets son!


3 april 2011

Vilken helg! Förr kändes det som att jag inte gjorde någonting på helgerna men nu dem senaste har varit fullsmockade.

Fredag: Började dagen med att läsa lite på en av artiklarna vi ska ha seminarium på tisdag. Sedan for jag på kansliet för möte och blev även bjuden på lunch, sushi! yummi! :) Sedan fortsatte dagen med att jag hade träning med tjejerna och sedan direkt hem för att laga middag och invänta gäster från Bålsta. Kvällen fortsatte med party och utgång, och en efterfest hos oss efter det. Dock fick jag gå lägga mig rätt tidigt då jag skulle upp tidigt dagen därpå.

Lördag: Upp 7.15 för två basketmatcher. Gick helt okej och det var kul att få se tjejerna spela på riktigt, var första matcherna som jag deltog i. Sedan mötte jag upp Malin, Mimmi, Alice och Ida för en fika på töners. riktigt trevligt. På kvällen ordnade vi storfest hemma hos oss och en massa folk kom hit och vi spelade lite drick-spel och sångspel. Tyvärr slutade inte kvällen på bästa sätt, men jag hade iaf kul så länge det varade!

Söndag: Upp för jobb och sedan hem till Sabbe ett tag för återberättning av kvällen/natten. Sedan träning och ja nu sitter jag här och precis ätit middag. Det var min helg det!

RSS 2.0