Tuwali - kap 1. "Att vara född till loser"

-Britt du och jag är fan födda till losers, roppade pappa i köket till min mamma.
Kommentaren var mest riktad som ett skämt från pappas sida, men den kommentaren har etsat sig fast hos mig. - Att vara född till loser. Jag ser det också som en väldigt komisk kommentar, men ett visst allvar ser jag i den.
Jag menar inte att jag någonsin har sett mig som loser i den bemärkelsen, men däremot har jag alltid funderat. Vad är det egentligen för fel på mig?
Jag har alltid sett ut som jag gör, kort och tjock med ett leende på läpparna. Trots att jag aldrig har gjort någon illa, mobbat någon eller haft dålig hygien så det är därför vänner skulle sig hålla sig borta (sista faktor kan ju kännas absurd, men hur svårt är det inte att vara nära någon som luktar urin eller stinker svett?).
Jag ska inte säga att jag aldrig haft någon vän, har haft ett fåtal som jag älskat över hela mitt hjärta, men jag har alltid oroat mig för vilka som egentligen är mina vänner.
Redan i dagis började det, den klassiska kommentaren som Madde och Amanda drog: "Vi har bestämt att bara vi två ska leka idag", de var mina närmsta vänner på dagis och redan då blev jag bortvald.
På grundskolan var det likadant, jag hade min grupp med vänner som jag var med, men det var alltid samma visa. Det var efter deras premisser och varje gång högg kniven i hjärtat då pappa såg på mig med olycklig min då han visste att jag bara satt hemma. Eller när han frågade rent ut: Ska du inte vara med några kompisar och jag drog alltid någon falsk lögn...


Fortsättning följer....

Nystart- Presentation av Tuwali

Nystart av bloggandet, men i denna blogg kommer jag inte skriva om mig själv utan om karaktären "Tuwali".

Presentation:
Tuwali är en ung tjej vid ca 20 års ålder. Hon är uppväxt i en stad i mellannorrland men har nu flyttat hemifrån för första gången till en stad i södra Sverige. Som person är Tuwali väldigt självsäker person hon är väldigt självmedveten om hur hon är, hur hon är i relation till andra. Det som sviker Tuwali är hennes förakt mot sig själv, hennes största fiende är hon själv och det är hon själv som stoppar käppar i hjulet.
Innerst inne är Tuwali en väldigt glad och kärleksfull person..

Mer får vi veta längre fram.. enjoy:)

RSS 2.0