31 mars

Sista dagen på mars och imorgon är första april, då får man se vem det är som lyckas lura mig eller jag dem? Är tyvärr (rätt bra egentligen, men i detta sammanhang) väldigt dålig lögnare. Kan inte ljuga, det är som att det står skrivet i pannan, "JAG LJUGER"! Men kommer garanterat bli lurad ifall det är någon som får för sig det.. imorgon går min morgontidning ut :( Har haft gratis i en månad och jag har gillat de! Kliva upp på morgonen, göra frukost, koka kaffe och sedan sitta o läsa i tidiningen. Hur skönt som helst! :) Men som student vet jag inte om jag har råd eller rättare sagt prioriterar en morgontidning. Sedan är jag inte helt nöjd med LT som jag nu hade på prov. ÖP är kanske bättre? Ska ringa och höra om de inte erbjuder nå prov! ;) Btw. saknar kuriren!

Vad händer idag då? Känns som att jag har hunnit göra jätte mkt! Sabina sov över här så då klev vi upp 7 och käkade frukost innan vi gick till föreläsning. Gillar den nya kursen men jag har så svårt att fokusera på morgonföreläsningarna. När jag tatt mig igenom föreläsningen gick ja o Sabbe ner på stan och jag köpte en ny vår jacka från VILA, förhoppningsvis kommer inte hela Sverige komma med samma(dock stor risk)! Fyndade även ett par gröna chinos och klippte mig idag! :) Sedan ahr jag inte gjort så mkt efter det. Fryser och känner mig allmänt bitter, borde plugga men kan inte riktigt koncentrera mig... Livet är tungt ibland!


Tack för mig, bittra tjej!

30 mars 2011

Herregud vad tiden går fort, snart har jag gått klart mitt första år på socionomprogrammet och jag trivs riktigt bra. Skolan är bra, klasskamraterna är underbara, älskar staden (se bara på min header hur fint det är här!) och kurserna går bra! Visst kommer det stunder då jag längtar hem, kanske till familj eller vänner. Men jag måste säga att det är väldigt få gånger som jag verkligen känner riktig hemlängtan. Men skönt är väl det, med tanke på att jag ska bo här i minst 2,5 år till.

Ja, vad händer idag? Har tänkt vara duktig och gå till skolan med Sabina och läsa lite. Vi har nämligen vår första kurs för inter/inter. Det är ju så att jag går en internationell inriktning och tidigare har hela socionomprogrammet, alltså inter + klassiska haft kurserna tillsammans. Men nu har vi vår egen och den handlar om organisationer och ledarskap i en internationell kontext. Verkar rätt intressant, men mycket att läsa.

Senare skall jag sitta och jobba lite på kansliet, ringa runt och bjuda in lag till vårdunken som spelas 13-15 maj, så är du som läser basktetränare? Hör av er till mig så kan jag berätta mer om cupen vi annordnar. Måste erkänna att det känns lite konstigt att ringa "hem" till Luleå och säga: "Hej! Jag heter Sara Karlsson och ringer från Jämtland basket...", men det är ju så det är jämtland är min nya klubb och guuud vad jag saknar vråken!
Som jag sagt tidigare när bland annat jämtland spelat här mot LF så kommer luleå alltid vara främst i mitt hjärta, men annars så håller jag på jämtland. Just nu har jag ju mest koll egentligen på Jämtlandslaget.


Läs här om cupen!
        vs.

Påsken blir gul iår!Ja, med gult syftar jag på mitt hår.. eller ja snarare orange är nyansen nu. Att jag aldrig lär mig! Det går inte att gå från svart till blont. Ajja, får ta tag i detta lite senare.
All creeds till Sabina som iaf hjälpte mig med färgen! :)

Vad händer nu då? Städning + tvätt står på att göra listan, ser ut att bli en stört skön kväll! Tänkte sedan ta lite bilder på läggan och lägga upp för att visa dig Malin!


Ja, hej.. välkommna!

Ja, hur ska man egentligen börja sitt första blogg inlägg? Lika svårt varje gång så jag kör bara på.. Kan ju börja med att presentera vad som jag kommer ta upp här i bloggen. Och ja, det är nog allt mellan himmel och jord. Om mitt liv här i Sveriges mitt, Östersund. Kan inte garantera att det kommer bli intressant läsning, men det får ni ta!

Sedan kan jag ju redan nu varna er för att jag skriver som jag talar typ.. så någon korrekt svenska kommer ni inte få se här! Alltså så bewhöver jag inga kommentarer där man kommenterar detta, jag vet redan om det! :)

Puh, detta var då första inlägget.. får se vad som dyker upp härnäst.


RSS 2.0